- HOME - IKUTI BLOG INI - FACEBOOK

Assalamualaikum...

Kehidupan ini bagaikan satu putaran yang sentiasa bergerak, umpama matahari dan bulan. adakalahnya kita merasakan panas dan adakalanya kita merasakan dinginnya malam. Bahangan mentari itu mampu membuatkan kita teguh berdiri dengan kaki yang kian lenguh. Dingin malam pula akan memberikan kita kesegaran malam dalam menghadapi dugaan disiang hari. Banyak dugaan dalam kehidupan, oleh itu setiap dugaan yang kita lalui memerlukan setiap ketelitian dan langkahan yang berhati-hati. Biar kita melangkah meninggalkan keseronokan dunia demi untuk kebaikan alam abadi.Insya-Allah.
Md Asrul

Create your badge

Jumaat, 7 November 2008

Pengumuman

Assalamualikum..

setelah aku mendapat nasihat daripada seorang rakan, aku nak bahagikan blog aku kepada dua iaitu satu untuk penulisan santai dan satu lagi untuk penulisan ilmiah. penulisan ilmiah ini adalah dalam bentuk artikel yang mempunyai unsur ilmiah, sajak serta cerpen. blog penulisan ilmiah ini masih dalam proses.

penulisan santai = www.asrul86.blogspot.com

penulisan ilmiah = www.abgaloha86.blogspot.com

terima kasih kerana selama ini menjadi pembaca blog aku. aku hargai dan aku akan berusaha akan menulis lebih banyak bahan untuk kamu semua membaca. bahan itu berbentuk hiburan, jenaka atau pengetahuan. terima kasih atas komen dan pendapat yang diberikan. terima kasih.

oleh
abg aloha

1 Comments:

  • salam...
    pada tinta, patutnya campurkan sajer... tak perlu di asing2kan.. sebab samada ianya ilmiah atau santai, ia sama. klu entry tu santai, santailah dia. tapi klu ilmiah, ia akan jadi santai jugak.. sbb pembaca yang mencari kolum ilmiah takkan nak stick pada ilmiah tanpa sebarang 'refreshment' sementara.. so bila ada kelapangan dan ingin rehatkan mata dan minda seketika, boleh terus cari entry santai tanpa perlu membuka banyak2 portal...

    tinta - cadangan sajer...

    ~tintamuda98~

    By Blogger tintamuda98, at 12 November 2008 1:40 PTG  

Catat Ulasan

<< Home


Assalamualaikum

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani
Translate this page from Malaysian to the following language!

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Widget edited by Anang

AsRuL @ YaGaMi LaiTo Search

Blog-blog aku :

AsRuL & YaGaMi LaiTo

Indah Islam Kerana Iman

Muzik Itu Duniaku


Blogger Help Templates Widgets SEO Tips
Blogger Help Templates Widgets SEO Tips


Blogger Trick
Blogger Trick


Blog Catalog
Mens Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Doa Penerang Hati Memulakan Bacaan

Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu, wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku. Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku
Clicky Web Analytics Clicky