- HOME - IKUTI BLOG INI - FACEBOOK

Assalamualaikum...

Kehidupan ini bagaikan satu putaran yang sentiasa bergerak, umpama matahari dan bulan. adakalahnya kita merasakan panas dan adakalanya kita merasakan dinginnya malam. Bahangan mentari itu mampu membuatkan kita teguh berdiri dengan kaki yang kian lenguh. Dingin malam pula akan memberikan kita kesegaran malam dalam menghadapi dugaan disiang hari. Banyak dugaan dalam kehidupan, oleh itu setiap dugaan yang kita lalui memerlukan setiap ketelitian dan langkahan yang berhati-hati. Biar kita melangkah meninggalkan keseronokan dunia demi untuk kebaikan alam abadi.Insya-Allah.
Md Asrul

Create your badge

Sabtu, 14 Februari 2009

AsRuL AiRuL : AdeQ Aku Tunang


AsRuL AiRuL : AdeQ Aku Tunang

Setelah hampir dua tahun, arawah meninggal akhirnya adeq aku melangsungkan tali pertunangan untuk ke dua kali. Insan yang berjaya menambat hati adeq aku adalah NorFaizura..ahaks… hope2 sampai ke jinjang pelamin.. ye lah..depa berdua tu asyik berkepit je ke sana ke mari..meluat gak..

Depa ikat setahun, tapi aku xtaw la…mungkin thn ni gak dia kawen..ahaks..tinggal aku seorang diri.. sedih lah plak..dah2 abaikan aku, yg ptg adeq aku gembira dan bahagia..wah touching takk.a.ahks..dah jodoh dia..aku nk habiskan stdy dlu, ada rumah dan kete bru fakir pasal kawen..

Dia tunang masa cuti raya cina. Hahaha…hari ahad tanggal 25 janurai 2009. dak kota tinggi. Mak bapaknya ya ampun alim.. maknya ustazah, akak iparnya pon ustaza..baguslah dik..ahaks..alhamdulilah.. tak lama lagi ko jadi ustaz la..


semoga dengan kehadiran Zura dapat mengubat lukanya. Adeq xpenah lupakan arwh, malah Zura sendiri suruh jangan lupakan arwah.. baguslah dik…dalam wallet dia pon ada pic zura dan arwah…aku sendiri tgk.. tapi buat apa zura nak jeles..dia faham lah tu…

0 Comments:

Catat Ulasan

<< Home


Assalamualaikum

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani
Translate this page from Malaysian to the following language!

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Widget edited by Anang

AsRuL @ YaGaMi LaiTo Search

Blog-blog aku :

AsRuL & YaGaMi LaiTo

Indah Islam Kerana Iman

Muzik Itu Duniaku


Blogger Help Templates Widgets SEO Tips
Blogger Help Templates Widgets SEO Tips


Blogger Trick
Blogger Trick


Blog Catalog
Mens Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Doa Penerang Hati Memulakan Bacaan

Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu, wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku. Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku
Clicky Web Analytics Clicky