- HOME - IKUTI BLOG INI - FACEBOOK

Assalamualaikum...

Kehidupan ini bagaikan satu putaran yang sentiasa bergerak, umpama matahari dan bulan. adakalahnya kita merasakan panas dan adakalanya kita merasakan dinginnya malam. Bahangan mentari itu mampu membuatkan kita teguh berdiri dengan kaki yang kian lenguh. Dingin malam pula akan memberikan kita kesegaran malam dalam menghadapi dugaan disiang hari. Banyak dugaan dalam kehidupan, oleh itu setiap dugaan yang kita lalui memerlukan setiap ketelitian dan langkahan yang berhati-hati. Biar kita melangkah meninggalkan keseronokan dunia demi untuk kebaikan alam abadi.Insya-Allah.
Md Asrul

Create your badge

Sabtu, 29 November 2008

AsRuL & AiRuL: Mersing 3

kembali lagi semua...

hari ini aku bangon lewat sikit, coz td mlm aku tdo lewat...huhuh...aku terpaksa pergi rompin pahang kerana aku ada urusan penting yang harus aku lakukan..ahaks...lewat lah balik...xjauh mana pon dari mersing hingga ke rompin dekat je.. dalam 45 minit perjalanan..ahaks..

penah gak lah masa tu..huhuh..tapi nk buat mcm mana..pergi adeq aku drive..masa balik aku lak drive...aku buat drif taw..ahaks..oo..ye arini 29 hbln kan? ermmmm jgn lupa harini festival nasyid kebangsaan taw..ahaks..

ternyata barang2 kat mersing ni murah la..termasuk hp..huhuh...cuma yg mahalnya adalah makanannya..huhuuhu..len kali kalau nak beli barang murah..datang lah sini kk.. ingt td pagi nak jogging tepi pantai tapi hampeh...bangon lewat..adeyh..dh makin gemok aku.ahaks...mana taknya, melantak kfc jew ari2..ahaks


k lah..aku nak mam lapo ar..adios..ahaks

0 Comments:

Catat Ulasan

<< Home


Assalamualaikum

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani
Translate this page from Malaysian to the following language!

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Widget edited by Anang

AsRuL @ YaGaMi LaiTo Search

Blog-blog aku :

AsRuL & YaGaMi LaiTo

Indah Islam Kerana Iman

Muzik Itu Duniaku


Blogger Help Templates Widgets SEO Tips
Blogger Help Templates Widgets SEO Tips


Blogger Trick
Blogger Trick


Blog Catalog
Mens Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Doa Penerang Hati Memulakan Bacaan

Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu, wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku. Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku
Clicky Web Analytics Clicky