- HOME - IKUTI BLOG INI - FACEBOOK

Assalamualaikum...

Kehidupan ini bagaikan satu putaran yang sentiasa bergerak, umpama matahari dan bulan. adakalahnya kita merasakan panas dan adakalanya kita merasakan dinginnya malam. Bahangan mentari itu mampu membuatkan kita teguh berdiri dengan kaki yang kian lenguh. Dingin malam pula akan memberikan kita kesegaran malam dalam menghadapi dugaan disiang hari. Banyak dugaan dalam kehidupan, oleh itu setiap dugaan yang kita lalui memerlukan setiap ketelitian dan langkahan yang berhati-hati. Biar kita melangkah meninggalkan keseronokan dunia demi untuk kebaikan alam abadi.Insya-Allah.
Md Asrul

Create your badge

Rabu, 26 November 2008

AsRuL & AiRuL:Mersing

Assalamualikum...

ketika aku post blog ni, aku kat mersing jalan2... saje tengok kawan aku kat sini.. kawan kfc.. adeq aku kan keje sini... so aku pon datang ar..alang2 time cuti n dia ajak kan..huhuhuh... tapi dia ajak aku ada makna tu..aku pula dia suruh drive..hampeh... hampir 2 jam lah aku drive..

mula2 dia ckp masok kol 3..so ingt leh ar gerak dalam kol 10 n bagon lewat sikit.. sekali dia ckp masok kol 12..so kene gerak awal..hampeh..tapi pagi gerak kol 8...huh...xcukup tdo aku..pastu kene drive dr jb ke mersing..dia sedap2 tgk movie dlm kete..mas tgk movoe tu aku dengar ipod..aku bawa ipod sekali, aku pasang kat telinga kuat2..hahaha..smbil nyanyi.. kalau aku tgk movie sekali, alamat tah ke mana kete aku bawa..ahaks..dia pasang kuat2..aku pasang sound ipod kuat2 xdgr..hahahahha....smbil dgr aku trus consentret pandu..

pas dia tgk movie dia tdo..huhuhuhu...pastu smpai dlm kol 10 ar..ahaks...kalau korang nk tahu ni dia tgh siap2 nk p keje..hampeh..dia minta masok kol 1 coz pening la apa la..huhuh... dia tgh bersolek depan cermin..ahahha..cermin tu agaknya dh bosan dengan dia...kalau cermin leh ckp, kalah mak joyah..ahaks.. k lah geng..t aku cite lagi k..salam

0 Comments:

Catat Ulasan

<< Home


Assalamualaikum

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani
Translate this page from Malaysian to the following language!

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Widget edited by Anang

AsRuL @ YaGaMi LaiTo Search

Blog-blog aku :

AsRuL & YaGaMi LaiTo

Indah Islam Kerana Iman

Muzik Itu Duniaku


Blogger Help Templates Widgets SEO Tips
Blogger Help Templates Widgets SEO Tips


Blogger Trick
Blogger Trick


Blog Catalog
Mens Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Doa Penerang Hati Memulakan Bacaan

Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu, wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku. Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku
Clicky Web Analytics Clicky